Sanitair


Kin & Boer Multimontage is gespecialiseerd in het realiseren van uw wensen in de badkamer. Wij komen vrijblijvend de situatie bij u thuis bekijken en maken in overleg met u een gespecificeerde tekening van uw wensen en ideeën. Ook kunnen wij u uitstekend adviseren over de huidige badkamertrends. De mogelijkheden op het gebied van badkamer, sanitair, tegels en accessoires zijn eindeloos, ongeacht of u een grote of kleine badkamer heeft.

 

Onze monteurs verzorgen de hele verbouwing van uw badkamer: van het sloopwerk en afvoeren van de huidige badkamer tot het aanpassen van het leidingwerk, de complete montage en de oplevering van uw nieuwe badkamer. Door onze flexibele instelling zijn wij in staat om uw badkamer en toilet op korte termijn vakkundig en met oog voor detail te realiseren.

 

Alles wat een badkamer en toilet functioneel, aangenaam, comfortabel en luxueus maakt, ligt binnen handbereik. Wij zijn goed geïnformeerd over de nieuwste trends en verzekeren u exclusiviteit. Daarbij is het is voor ons altijd een uitdaging om uw badkamer compleet en prachtig af te werken.

 

Onze vakkundige monteurs zorgen ervoor dat het opbouwen van uw nieuwe badkamer gebeurt met de grootste zorgvuldigheid. Wij zullen in de periode dat de verbouwing wordt uitgevoerd de eventuele overlast die een verbouwing met zich meebrengt tot het minimum beperken en zorgen dat alles weer schoon en netjes opgeleverd wordt. Tijdens de werkzaamheden kunnen wij ook zorgen voor een nooddouche en/of noodtoilet.

 

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u realiseren op het gebied van badkamer en sanitair? Kijk dan op de fotopagina’s en laat u inspireren door ons vakmanschap.

Recente sanitair projecten

| Bekijk meer projecten

Luttelgeest

Badkamer geheel vernieuwd op de begane grond. Schitterend uitzicht over...

Beilen

Badkamer en toilet geheel vernieuwd. Ook het kozijn is vervangen....

Dwarsgracht

Dit voorjaar hebben we een boerderij in Dwarsgracht in opdracht...

Emmeloord

Afgelopen maart een strakke badkamer opgeleverd in Emmeloord met o.a....