Keukens


Als u een nieuwe keuken koopt, wilt u graag dat deze professioneel en zonder zorgen geplaatst wordt. Maar een keuken monteren is meer dan alleen het in elkaar schroeven en ophangen van de keukenkastjes. Wij kunnen alle bijkomende werkzaamheden voor u verzorgen. Het verwijderen van de bestaande keuken, aanpassen van al het leidingwerk (water, gas en elektra), stucwerk, plafond, (ver)plaatsen van wanden, wand- en vloertegels: alles is mogelijk tot het behangen of sausen aan toe! Uiteraard nemen we alle verpakkingsmateriaal en overig afval mee. Zodra wij weg zijn is alles netjes opgeruimd en heeft u een prachtige keuken om in te koken, wonen, leven en genieten.

 

We komen van te voren de situatie bekijken en maken een passende offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Zo kunnen we samen uw wensen bespreken en bekijken wat er allemaal mogelijk is. Door onze jarenlange ervaring in de montage van keukens kunnen wij u adviseren in de nieuwste trends op keukengebied.

 

In Kin & Boer Multimontage heeft één bedrijf dat u van a tot z voorziet van uw nieuwe keuken en alles wat daarbij komt kijken.

Recente keuken projecten

| Bekijk meer projecten

Dwarsgracht

Dit voorjaar hebben we een boerderij in Dwarsgracht in opdracht...

Werkendam

Om te laten zien hoe veelzijdig we zijn, laten we...

Wezep

Een compleet project, door onze planners gecoördineerd om de bouwtijd...

Staphorst

Deze mooie strakke keuken is afgewerkt met een luifel om...